El feminisme és per a tothom

bell hooks

El feminisme és per a tothom

Editorial: Tigre de Paper

Traducció: Anna Listerri

Pàgines: 190

Gènere: Assaig

ISBN: 978-84-18705-46-5

Compra'l

Què és el feminisme? “Dit de manera senzilla, el feminisme és un moviment que vol posar fi al sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.” Així comença El feminisme és per a tothom, una introducció breu i accessible, on bell hooks exposa la naturalesa del feminisme i la seva promesa positiva d’eliminar el sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.

Una porta d’entrada al feminisme de bell hooks on exposa la naturalesa del feminisme i la seva promesa positiva d’eliminar el sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.

Començant per una enquesta de les preocupacions i temàtiques més importants del feminisme, l’autora desmitifica conceptes polèmics i converteix el que aparentment és ideologia en sentit comú. hooks, que ofereix una avaluació crítica dels èxits i fracassos del feminisme contemporani, revisa una àmplia varietat de temes, incloent-hi els drets reproductius, la violència sexual, la raça, la classe i el treball. Amb l’estil clar i directe que la caracteritza, hooks anima els lectors a veure com el feminisme pot entrar en contacte amb les seves vides i canviar-les. A veure que el feminisme és per a tothom.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article