Teixir comunitats

Cooperativa Fil a l’agulla

Teixir comunitats

Editorial: Pol·len Edicions

Pàgines: 383

Gènere: Assaig, guia

ISBN: 978-84-18580-83-3

Compra'l

El llibre recull l’experiència de la cooperativa Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats diverses. S’adreça a les persones que viuen en comunitats intencionals, com cooperatives d’habitatge o altres models, i també a qualsevol persona o grup interessat en promoure la seva essència comunitària.

Escrit de manera col·lectiva per les persones que formen part de la cooperativa i amb algunes col·laboracions externes, ‘Teixir Comunitats’ és un llibre que aborda l’ampli ventall de temes que ens aniria bé considerar a l’hora d’iniciar una aventura comunitària, com són la visió o el somni que impulsa la comunitat, els conflictes, l’estrès derivat de la convivència, etc. Tots aquests temes compten amb nombroses propostes pràctiques, exercicis i “pistes”, fruit de la trajectòria de Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats de vida.

Tampoc perd de vista el fet comunitari fora de les comunitats intencionals, és a dir, la profunda necessitat que la nostra societat té de desenvolupar la consciència d’interconnexió – la consciència de ser ja comunitat – en tots els àmbits de la nostra vida. En aquest sentit, el llibre constitueix una invitació adreçada a qualsevol persona interessada en l’ecofeminisme i les maneres de fer més habitable el moment de crisi ecosocial que travessem.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article