Teixir comunitats

Cooperativa Fil a l’agulla

Teixir comunitats

Editorial: Pol·len Edicions

Pàgines: 383

Gènere: Assaig, guia

ISBN: 978-84-18580-83-3

Compra'l

El llibre recull l’experiència de la cooperativa Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats diverses. S’adreça a les persones que viuen en comunitats intencionals, com cooperatives d’habitatge o altres models, i també a qualsevol persona o grup interessat en promoure la seva essència comunitària.

Escrit de manera col·lectiva per les persones que formen part de la cooperativa i amb algunes col·laboracions externes, ‘Teixir Comunitats’ és un llibre que aborda l’ampli ventall de temes que ens aniria bé considerar a l’hora d’iniciar una aventura comunitària, com són la visió o el somni que impulsa la comunitat, els conflictes, l’estrès derivat de la convivència, etc. Tots aquests temes compten amb nombroses propostes pràctiques, exercicis i “pistes”, fruit de la trajectòria de Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats de vida.

Tampoc perd de vista el fet comunitari fora de les comunitats intencionals, és a dir, la profunda necessitat que la nostra societat té de desenvolupar la consciència d’interconnexió —la consciència de ser ja comunitat— en tots els àmbits de la nostra vida. En aquest sentit, el llibre constitueix una invitació adreçada a qualsevol persona interessada en l’ecofeminisme i les maneres de fer més habitable el moment de crisi ecosocial que travessem.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article