L'AECC-Catalunya contra el Càncer espera recaptar més de 250.000 euros en la seva nit solidària

Els diners es destinaran a projectes de recerca oncològica i a l'acompanyament de pacients i famílies


L'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ha celebrat, aquest dijous, la Nit Solidària de l'entitat, que busca finançar nous projectes de recerca oncològica i per a l'acompanyament dels pacients i les famílies.

El sopar benèfic, que s’ha celebrat al Pavelló Italià de Barcelona, ha reunit representants i autoritats polítiques, com el president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera de Salut, Alba Vergés, i la tinenta d'alcaldia de Barcelona, Laia Ortiz, així com persones famoses de diversos àmbits, per donar visibilitat a l'entitat i a la lluita contra el càncer.

L'associació, que és l'entitat privada que més fons destina a investigar la malaltia, té dedicats 22,2 milions d'euros en projectes de recerca a Catalunya.

El president de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Barcelona, el doctor Laureano Molins, ha destacat que l'objectiu de la Nit Solidària, que ha reunit més de 850 persones, és recaptar diners i difondre les tasques de “prevenció, acompanyament i suport a la recerca de l'entitat”.

Molins ha fet notar que a la gala hi han assistit moltes persones joves, que “és molt important que s'impliquin en la lluita contra el càncer”. La Nit Solidària del Càncer ha comptat amb diverses actuacions com les dels música Manu Guix i Ramon Mirabet. Una de sorpresa ha estat la de Joan Manuel Serrat, que ha entonat ‘Paraules d'amor’. Actors, models, dissenyadors, esportistes i ‘influencers’, entre altres famosos, han desfilat pel ‘photocall’ i s'han unit a la gala.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article