Art per la Salut Mental

Inauguració de la Fira d'Art de la Fundació Funamment el proper dimecres 9 de desembre a les 19:00h al Cercle Artístic de Sant Lluc


La Fundació Funamment, conjuntament amb el Cercle Artístic de Sant Lluc i la FECAFAMM, organitza una fira d'art on s'exposaran i es posaran a la venda litografies, fotografies i pintures d'autors associats al Cercle Artístic de Sant Lluc i de persones pertanyents al moviment associatiu de salut mental. Els fons recaptats es destinaran a dur a terme els diversos serveis que la Fundació ofereix a persones amb un trastorn mental i als seus familiars.

El proper dimecres 9 de desembre a les 19:00 hores la Fundació Privada Funamment, juntament amb la FECAFAMM (Federació catalana d'associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental) i el Cercle Artístic de Sant Lluc,us convida a la inauguració de la Fira d'Art per la Salut Mental, on s'exposaran obres de qualitat a preus assequibles.

Aquesta Fira té una doble finalitat: per una banda, donar visibilitat a les persones afectades per un trastorn mental i les seves famílies perquè la societat entengui el seu patiment i integri aquest col·lectiu amb normalitat; i per altra, captar els fons necessaris per tal de donar continuïtat als serveis que ofereix la Fundació Funamment, com ara el Programa Respir Familiar i el Programa d'Atenció al Domicili. En total hi haurà 350 obres cedides desinteressadament per autors associats al Cercle Artístic de Sant Lluc i més de 50 obres realitzades per persones amb trastorn mental que es podran adquirir a un preu que oscil·larà entre 20 i 120 euros.

La Fira d'Art romandrà oberta entre els dies 10 i 13 de desembre, en horari de 10.00a 21.00 hores a les noves dependències del Cercle Artístic de Sant Lluc al Casc Antic de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article