Celebracions del dia internacional del Voluntariat

El 1985, Nacions Unides va declarar el 5 de desembre com a Dia Internacional del Voluntariat.


A Barcelona i Santa Coloma de Gramanet es convoquen diferents actes i activitats per tal cel·lebrar el dia del voluntariat. El 5 de desembre és el dia que es reconeix i visibilitza l'acció voluntària que duen a terme moltes persones i entitats d'arreu del món. El voluntariat és la base de les entitats que creuen en un món on els valors cobren més importància que els diners. Les entitats enforteixen el teixit associatiu necessari per una societat que busca el benestar.

A Barcelona, La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS),  l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona,  convoquen la celebració d'aquesta data a Barcelona. L'acte que serà el dimecres 9 de desembre a l'Auditori AXA (Av. Diagonal, núm 457. Cal confirmar assistència: 93.458.99.06). Es realitzarà l'entrega dels Premis del Voluntariat 2009 atorgats per la Generalitat de Catalunya. L'acte serà presentat per Samantha Vall i comptarà amb l'actuació del Cor de Gospel de Carlit.

A Sant Coloma de Gramanet es celebra una jornada especial al Centre Cívic Riu de 10h a 12 h. Durant la mateixa celebració es presentaran tres associacions noves que s'han afegit al Punt del Voluntariat de Santa Coloma. L'acte el protagonitzaran els propis voluntaris i explicaran el seu dia a dia per ajudar a les persones i col·lectius més necessitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article