Castelló d'Empúries programa un festival dedicat a les persones amb discapacitat

El certamen comptarà amb demostracions de ballarins i jugadors de bàsquet en cadira de rodes


El passeig marítim d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà) acollirà el 5 de maig el festival ‘La vida sin límites’, dedicat a les persones amb discapacitat. Les activitats comptaran amb demostracions de ballarins i jugadors de bàsquet en cadira de rodes, futbolistes, lluitadors, jugadors d'escacs i atletes amb “habilitats especials”.

També hi participaran gossos guia i escoles eqüestres que treballen en programes de rehabilitació per a persones amb discapacitats tant físiques com psíquiques. L'objectiu oferir un esdeveniment per a tots els públics però també apropar la realitat d'aquest col·lectiu i “compartir experiències”.

Sota el nom de 'La vida sin límites', el certamen oferirà activitats en diversos punts del passeig marítim durant tot el dia. Entre elles, hi haurà tallers i concerts però també demostracions de ballarins o jugadors de bàsquet en cadira de rodes.

El festival serà gratuït i busca acostar aquest col·lectiu a tothom. L'alcalde, Salvi Güell, assegura que quan els responsables de l'entitat que porta el nom del festival els van presentar el projecte, no van dubtar i hi van donar suport. “És molt necessari per fer visible i aportar el nostre gra de sorra per fer la vida més fàcil a les persones amb diversitat funcional“, afirma.

Per la seva banda, els organitzadors remarquen que van decidir crear l'esdeveniment per “mostrar tot el ventall de possibilitats que ofereix la demarcació de Girona i la zona de la Costa brava a les persones amb discapacitat, a més de difondre el valor de la responsabilitat social”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article