Amics de la Gent Gran celebra la Diada amb més de 2.500 persones grans que viuen soles

Més de 1.700 persones voluntàries portaran roses naturals i llibres als domicilis de les persones grans


El pròxim 23 d’abril Amics de la Gent Gran mobilitza les més de 1.700 persones voluntàries que formen part de l’entitat, les quals portaran més de 1.000 roses naturals i llibres als domicilis de persones grans amb l’objectiu de tornar a fer-les partícips del Sant Jordi.

El 17 d’abril ja es va replicar aquesta activitat a 24 residències de la província de Barcelona amb roses entregades a prop de 1.500 persones grans per unes 60 persones voluntàries. Enguany, els joves de l’Associació Punt de referència i les persones amb trastorns de salut mental de Fundació Joia han participat en l’acció a les residències.

La mobilització de Sant Jordi tindrà lloc als municipis de les 13 comarques en les quals les persones voluntàries de l’entitat acompanyen a persones grans tot l’any: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de
Besòs, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Vic, Reus, Tarragona, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, Lleida i Girona. En aquestes localitzacions, Amics de la Gent Gran tindrà 20 parades durant tot el dia on poder informar-se sobre l’entitat i col·laborar amb la compra solidària de la Rosa Contra l’Oblit.

Roses contra l’Oblit

Amb la Rosa Contra l’Oblit com a símbol de la lluita a favor de la gent gran, Amics de la Gent Gran llança la campanya de sensibilització Roses Contra l’Oblit per convertir la tercera causa de discriminació social, l’edatisme, en un motiu d’orgull. Realitzada pels nois i noies del programa d’inserció laboral de la Fundació Pare Manel, la Rosa Contra l’Oblit, fermall fet de feltre, representa l’orgull d’envellir.

Totes aquelles persones implicades en la causa poden adquirir la seva rosa a la botiga solidària online d’Amics de la Gent Gran o a les botigues a Catalunya d’Abacus Cooperativa, Natura o Casa del Llibre. La recaptació del producte va destinada íntegrament a combatre la soledat de les persones grans a través dels programes socials de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article