La ILP Universitats se suma a la vaga d'estudiants per acabar amb els “preus abusiusˮ

La iniciativa ja té 35.000 signatures recollides, de 50.000 que necessita, per exigir una rebaixa de les taxes universitàries per llei


Els impulsors de la ILP Universitats se sumen a la convocatòria de vaga d'estudiants que ja havien convocat pel 9 de maig vinent diferents assemblees de facultats i SEPC. L'objectiu és “buidar les aules” per exigir la rebaixa de les taxes universitàries.

En una roda de premsa, la portaveu de la comissió promotora de la ILP, Berta Satoca, ha explicat que volen demostrar que la comunitat universitària està disposada “a tot” per recuperar la universitat “que ens estan prenent”.

Acabar amb els preus “abusius” per accedir a l'educació universitària pública i “tornar a posar sobre la taula una problemàtica que afecta tots els estudiants de les universitats públiques catalanes” són els objectius de la manifestació de Barcelona, segons Satoca.

La ILP ja ha recollit, des del 28 de febrer passat, 35.000 signatures del total de 50.000 que són necessàries. La jornada de vaga comptarà amb, com a mínim, la manifestació a Barcelona, amb sortida a la plaça Universitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article