Grup Cooperatiu TEB celebra el seu “40+1 aniversari”

Celebració de molts anys dedicats a l'assistència i a la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual


Avui, 14 de desembre, el Grup Cooperatiu TEB (Taller Escola Barcelona) celebra el seu 40+1 aniversari amb el lema “Empenta i valors davant la crisi”. La cita serà en el Saló de Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1. Barcelona) de 18:15 a 20:15 hores. L'acte tindrà tres parts: la primera serà retrospectiva i  institucional; la segona, de projecció de futur, i la tercer, festiva. S'ha de confirmar l'assistència via telefònica o correu electrònic.


El TEB va inaugurar al 1965, encara en règim d’associació de pares, a un barri de Barcelona, el seu primer establiment, el seu objectiu ha estat la millora de la qualitat de vida de les persones adultes amb disminució psíquica.

Als objectius inicials de formació va ser possible afegir solucions d’integració laboral a partir d’un tractament rigorós de dues vies diferenciades: la inserció en el mercat ordinari i la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat, en el Centre Especial de Treball.

l'Assemblea General del Taller Escola Barcelona sccl, celebrada l'onze de novembre de l'any 2000, acorda iniciar les gestions per a constituir una cooperativa de segon grau i formar el primer grup cooperatiu d'iniciativa social especialitzat en l'atenció i promoció de persones adultes amb retard mental. S'acorda que aquest GRUP COOPERATIU d'iniciativa social estarà format per cooperatives de primer grau, de dimensió més reduïda, més properes als socis i, per tant, més competents per a assumir els nostres objectius, els particulars de cada cooperativa i els comuns del grup.

Fins l'actualitat, el Grup Cooperatiu TEB ha anat creixent i donant assistència i promoció a persones adultes amb retard mental. font: Grup Cooperatiu TEB.


més informació sobre la celebració
: Federació Catalana Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article