L'Observatori del Tercer Sector inicia un estudi de l'associacionisme d'origen immigrant a Catalunya

S'ha engegat el passat més d'octubre i pretén veure el protagonisme i l'evolució de la població nouvinguda al tercer sector.


Des de fa uns anys, el fet migratori ha esdevingut un repte de la societat catalana. La quantitat de població nouvinguda ha augmentat i les organitzacions i entitats de persones immigrades també. El seu protagonisme social és avui una realitat que cal tenir present. L'Observatori del Tercer Sector (OTS) ha pogut seguir aquesta evolució des de la proximitat i amb aquest estudi es vol fer una aproximació qualitativa d'aquests organitzacions per analitzar la seva evolució, la percepció que tenen els agents implicats i el rol que exerceixen dins del tercer sector, la societat catalana pel que fa a la cohesió social.

La Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, de la Generalitat de Catalunya dona suport a aquest estudi. Actualment es troba en la seva primera fase: revisió bibliogràfica. Les següents fases són el treball de camp qualitatiu a través d'entrevistes, l'anàlisi de la informació obtinguda i l'elaboració de l'informe.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article