Curs formatiu "Practica l’ètica dels serveis socials. Curs d’introducció a l’ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa"

Forma part del Pla Director de Formació 2008-2010 del Departament d'Acció Social i Ciutadania


L'ètica és un dels aspectes de la intervenció social que cada cop pren més importància, i és per això que els i les professionals de l'acció social han d'estar formats en la culutral i els valors morals presents en el dia a dia de la seva activitat. Per afavorir aquest fet, el Departament d'Acció Social i Ciutadania i el Campus Arnau d'Escala engeguen el "Curs d'introducció a l'ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa". Es realitzaran deu edicions al llarg del proper 2010, repartits en el territori en funció de la demanda. El termini de preinscripció és el 22 de gener de 2010.

Aquest curs es troba emmarcat dins el Pla de Formació de 2008-2010 del Departament d'Acció Social i Ciutadania. Amb el suport de l'Obra Social de "La Caixa", el Campus Arnau d'Escala també realitzarà cursos a l'estiu del 2010 i un Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social i Psico-Educativa.

El Campus Arnau d'Escala és una fundació de la Universitat de Girona que impulsa, dona suport i realitza accions en matèria de formació, recerca i transferència de coneixement dins l'àmbit de l'atenció social i socio-sanitària centrada en les discapacitats humanes, la salut mental i l'envelliment.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article