Cinema per fer "Altres mirades cap a Amèrica Central i el Càrib"

Un documental per la memòria i la història d'un boxejador professional ens acosten a països com Nicaragua, El Salvador i Panamá entre d'altres

  • Imatge del documental Imposible de Olvidar
    Imatge del documental Imposible de Olvidar
  • Imatge de Los puños de la nación
    Imatge de Los puños de la nación

Dins el marc del projecte "Altres mirades cap a Amèrica Central i el Carib" i com a suport de l'exposició ReCerca Centroamérica, FEDELATINA, CREARTE i REDS, han organitzat un cicle de cinema on es projectaran diferents pel·lícules i documentals que plantegen una mirada diferent a la realitat de Nicaragua, Honduras, El Salvador, Guatemala, Belice, Panamá i Costa Rica. Tot i que, en falta per confirmar una, Imposible olvidar: Villa El Rosario, 28 años después, que es projectarà el 12 de Gener a les 19.00h, i Los puños de la nación, que és projectarà el 26 de Gener a la mateixa hora, tenen l'objectiu comú d'eliminar els estereotips negatius que existeixen al voltant d'aquestes països a través d'un acostament a la seva gent i als seus recursos. Totes les projeccions tindran lloc al Casal LLatinoamericà de Catalunya (C/ Nou de Sant Francesc, 15 08002 Barcelona), que és la seu de FEDELATINA. La tercera projecció, que està pendent de confirmar, serà el 9 de Febrer a les 19.00h. Totes elles tenen accés gratuït.

"Altres mirades cap a Amèrica Central i el Carib" és un projecte de la plataforma Mirades Solidàries cap a Amèrica Central amb el suport de la Diputació de Barcelona i Barcelona Solidària. Un projecte que pretén canviar la visió que hi ha al món occidental a través de l'exhibició de fotografies, videoprojeccions, música, llegenda, tradicions i altres elements sensorials que permeten al públic participar i acostar-se a la realitat dels països de l'Amèrica Central i el Carib.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article