Arrels busca 700 voluntaris per fer el cens de persones sense llar a Barcelona

L'entitat organitza l'enquesta la nit del 12 de juny per conèixer les necessitats de les persones sense sostre i convida els representants polítics


Arrels busca 700 voluntaris per fer el cens de persones que dormen al carrer a Barcelona i conèixer les seves necessitats. L'entitat convida els líders polítics municipals a participar-hi. L'enquesta serà la nit del 12 de juny. Es preguntarà sobre el temps que fa que viuen al carrer i quines causes els van portar a aquesta situació, quin és el seu estat de salut i si han estat víctimes d'agressió, entre altres coses.

Els voluntaris han de parlar català, castellà, anglès, romanès, marroquí o polonès. L’objectiu és comptar amb informació útil per millorar els recursos existents, detectar noves necessitats i engegar alternatives per afrontar de manera més eficaç la problemàtica del sensellarisme.

L'acció s'iniciarà a les 22 hores amb una formació per a totes les persones participants i finalitzarà a les 5 de la matinada. Ja s'hi han inscrit més de 400 persones. Aquest cens es fa des del 2016. Amb l'objectiu d'apropar la realitat del carrer, Arrels convida els líders dels grups polítics de l'Ajuntament de Barcelona a participar.

Els resultats del darrer any evidencien que set de cada deu persones pateixen una situació bastant o molt vulnerable, que el 60% fa un any o més que dorm al carrer i que un terç ha estat víctima d’agressions físiques o verbals.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article