Desokupa intenta desallotjar un bloc de Sants ocupat per sis famílies

El Grup d'Habitatge de Sants demana la intervenció dels Mossos d'Esquadra, que vigilen que l'empresa no actuï amb amenaces ni violència

L'empresa Desokupa ha entrat aquest dimecres a primera hora del matí al bloc situat al número 42 del carrer de Gayarre, a Sants, per desallotjar les sis famílies que hi viuen, amb sis menors i onze adults, entre els quals una dona embarassada.

El Grup d'Habitatge de Sants, que sospitava que el propietari podria contractar aquesta empresa després que fa uns dies es trenquessin les negociacions per aconseguir un lloguer social per a les famílies, ha alertat els Mossos d'Esquadra perquè intervinguessin i fessin fora Desokupa.

Agents de la Brigada Mòbil (Brimo) s'han situat davant l'entrada de l'edifici mentre que una cinquantena d'activistes i veïns s'han concentrat per donar suport a les famílies, que es troben en els seus habitatges. Els Mossos estan recollint informació i garantint que Desokupa no actua amb amenaces, coaccions ni violència, segons fonts policials.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article