L'associació ExMenas comença nova etapa i es desvincula de l'Espai de l'Immigrant del Raval

L'organització assegura que continuarà lluitant contra “la criminalització i el racisme” i demana que se'ls tingui en compte a les discussions que afecten el col·lectiu


L’objectiu continuarà sent el mateix: lluitar contra la criminalització i el racisme que pateixen els infants i joves migrants sols. A partir d’ara, però, l’Associació ExMenas es desvincularà de l’Espai de l’Immigrant per començar una nova etapa.

En un comunicat, demanen que se’ls tingui en compte a les discussions que els afecten i que no es parli més de d’ells sense ells.

Sabedors que molts ciutadans els donen suport, volen fer front “a la situació de violència institucional i social” sobre les persones migrades. Una situació que, segons assenyalen, no només es dona als carrers sinó també en els centres de menors”.

L'organització defensa el dret a viure i treballar amb “condicions dignes”, a estudiar, a formar-se i a escollir el futur ja que, com assenyalen en el comunicat, “són molt més que una etiqueta vinculada a les drogues o a la criminalitat”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article