El Parlament insta el Govern a permetre les sancions previstes a la llei sobre el col·lectiu LGTBI

La cambra també insta l'executiu a presentar un “nou projecte integral” sobre el 112


El Parlament ha instat el Govern a aprovar el procediment sancionador previst a la llei 11/2014 sobre drets del col·lectiu LGTBI. Es tracta d'un punt d'un moció de Cs que ha rebut el vot a favor de tots els grups parlamentaris excepte els de JxCat i ERC, que hi han votat en contra.

Un altre dels punts aprovats insta l'executiu català a presentar un nou projecte integral sobre el 112 per tal que sigui un veritable “gestor integral d'emergències” i no un simple “call center”. També s'ha aprovat que es segueixi impulsant la col·laboració per evitar l'increment de delictes al metro de Barcelona.

El text aprovat sobre la llei dels drets del col·lectiu LGTBI vol que s'aprovi un procediment sancionador per “prevenir i evitar les agressions i els episodis d'odi per discriminació sexual que es venen repetint amb una freqüències creixent i que són inadmissibles”.

La part aprovada de la moció de Cs també fa un reconeixement a la tasca de les forces de seguretat (Mossos, policia local, Guardies Urbanes, Guardia Civil, policia espanyola...) per vetllar per la protecció i la seguretat dels ciutadans als pobles i ciutats. Un reconeixement que també fa extensiu als diferents cossos dels bombers.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article