La fundació Amics de Cipo organitza un concert amb l'actuació del grup Macedònia

Les entrades es poden comprar per 7 euros al Teatre Principal de Sabadell o a la Cooperativa CIPO


L'acte tindrà lloc el 31 de gener de 2010 a les 17:30h al Teatre La Faràndula de Sabadell. Aquest concert forma part de l'objectiu de la Fundació, de donar a conèixer la cooperativa CIPO a la ciutadania i en aquest cas molt especialment als més joves. La fundació col.labora així a fer més present la realitat del col.lectiu de persones amb discapacitat a la ciutat de Sabadell. Els beneficis que s'obtinguin del concert aniran destinats a les diferents activitats de la cooperativa per tal seguir
millorant les condicions de treball de les persones amb discapacitat que formen CIPO.

Cipo és una cooperativa ubicada a Sabadell, que des del 1968 es dedica a l'atenció i a la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat psíquica. El servei de medi rural i jardineria, els tallers de manipulació, la recollida de trastos vells o l'elaboració d'artesania són alguns dels serveis que ofereix el centre de treball de CIPO. També disposen d'un centre ocupacional, un centre d'acolliment residencial i d'un servei de formació.

Constituïda l'any 2002 i registrada al Registre de Fundacions al 2003, la FUNDACIÓ AMICS DE CIPO està formada per ciutadans  ciutadanes implicats en donar suport a col.lectius amb especials dificultats d'inserció socio-laboral, i de manera preferent, a les persones amb discapacitat intel·lectual de CIPO.

El Teatre Principal de Sabadell, està situat al carrer Sant Pau número 6. L'horari és de dimecres a dissabte de 18h a 20h i divendres i dissabte, a més, d'11h a 13h i el telefon és el 93 727 08 33.

La cooperativa CIPO es troba al carrer Himàlaia, número 41-59. L'horari és de dilluns a divendres de 9h a 14h i el telefon és el 93 723 35 99.
 
També hi ha la possibilitat de col·laborar fent un ingrés a Caixa Sabadell, en concepte de "Fila 0", al número de compte 2059-0715-41-8000005342 a nom de FUNDACIO AMICS DE CIPO.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article