Arriba un ‘Dia de Nassos’, la festa solidària que treballa pel somriure dels infants hospitalitzats

Pallapupas celebra els dies 1 i 2 de juny el gran edeveniment que enguany arriba a la desena edició


Cada sis minuts un infant ingressa a un hospital de Catalunya: por, incomprensió, dolor... les emocions negatives es multipliquen. Pallapupas treballa per a millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor. Per sensibilitzar la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons, l’entitat organitza, una vegada l’any, la gran festa solidària d’Un Dia de Nassos, que se celebra aquest cap de setmana.

“L'humor és un gran parèntesi quan estem afrontant dolor. La vida ens porta plans que no teníem previstos, com la malaltia d'un fill. L'humor i el riure ens fan créixer com a persones en situacions d'adversitat. Els Pallapupas ho comprovem cada dia als hospitals”, diu Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas.

Un Dia de Nassos celebra la seva desena edició els propers dies 1 i 2 de juny. Durant aquest cap de setmana, quatre parcs temàtics de Catalunya i Andorra (Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia) participen oferint entrades a meitat de preu. Part d’aquesta recaptació anirà destinada a sufragar la tasca dels Pallapupas.

Per celebrar aquests deu anys d’un Dia de Nassos, durant els quals s'hi han sumat prop de 100.000 persones, els Pallapupas conviden a tothom a assistir a la festa d'aniversari, on es bufaran entre tots les espelmes del pastís i es riurà de valent en una xocolatada popular. La festa tindrà lloc el diumenge 2 de juny a les 17.30 h a la plaça dels somnis del Tibidabo, que tindrà accés obert.

A més a més, els Pallapupas també visitaran la resta de parcs, fent que grans i petits gaudeixin d’un inoblidable “dia de nassos”. Les entrades per a l’esdeveniment ja es poden adquirir, únicament i de forma anticipada, a través de la web de Pallapupas.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article