Entitats davant la crisi: respostes comunitàries

La Federació Catalana de Voluntariat Social engega un projecte que vol recollir les accions de les entitats en el context actual


Sota el títol "Les entitats de voluntariat social davant el context de crisi. Accions i propostes de treball en clau comunitària", la Federació Catalana de Voluntariat Social està elaborant un projecte que, a través de qüestionaris i fitxes breus, pretén indagar en el perfil del personal tècnic i voluntari de les entitats, les característiques del treball en xarxa i les principals mancances detectades pel que fa al treball en clau comunitària.

El qüestionari i les fitxes fan referència a projectes o programes de l'entitat que incideixin en el treball comunitari. El projecte ha de servir per definir línies de treball amb i per la comunitat, ja que, els impulsors entenen que l'harmonia i el desenvolupament d'una comunitat necessita de totes les seves parts.

Ara per ara el projecte només cobreix Barcelona província i la recollida de qüestionaris i fitxes acabarà el proper 18 de Gener. Es poden baixar el qüestionari i la fitxa a "Les entitats de voluntariat social davant el context de crisi. Accions i propostes de treball en clau comunitària" i s'han d'enviar emplenats al correu: barcelona@federació.net.

Per més informació:

Núria Monsalve - Tècnica de la FCVS
Telefòn: 93.458.99.06 
correu electrònic: [email protected]

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article