El ‘Posa't la Gorra!’ omplirà de nou de solidaritat PortAventura World

L'entitat AFANOC celebra la seva 17a campanya per sensibilitzar sobre el càncer infantil


Torna el ‘Posa’t la Gorra!’ a PortAventura World, la campanya que cada any celebra l’AFANOC per sensibilitzar sobre el càncer infantil. Enguany, l’entitat celebra la seva 17a edició i ho fa amb la seva tradicional gorra per a les famílies i els infants, aquest any dissenyada de mil colors per Agatha Ruiz de la Prada.

La festa se celebra aquest dissabte al nou Port Aventura World, un espai “màgic” que l’entitat “vol tenir de colors i omplir d’emocions”. L'acte central de la festa és la lectura del manifest a càrrec dels nens i nenes de l’AFANOC que serà a l'escenari principal situat a la plaça de la Xina.

Al web del del Posa’t la Gorra! es pot consultar tota la programació, que inclou tallers, espectacles de dansa, actuacions musicals i altres activitats. Aquest any, a més, compten amb grans convidats, una festa de l’escuma i moltes sorpreses més.

Els fons aconseguits amb la venda de les gorres són, tal com explica AFANOC, “per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral, adequant hospitals, acollint a La Casa dels Xuklis i fent l'acompanyament des de les delegacions de Lleida i Tarragona”.

De fet, la campanya Posa’t la Gorra! és la font principal de recursos per finançar tots els serveis i accions que duu a terme l’entitat i garantint-ne la gratuïtat per a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Antoni Reus
1.
Ni tan sols donen el 10% del que reben en donacions! podeu consultar la web, no revelen els números de la fundacio afanoc, només els de l’associacio afanoc. Tenen la casa, però paguen la renda d’una organització a l’altra. Per què? impostos? A més, paguen al seu gerent més de 4.000 al mes (el desglossen intel·ligentment en els seus comptes) i encara demanen a les mateixes famílies que ajuden a donar-los cada cèntim! Afanoc és una gent horrible que s’amaga darrere d’una bona causa. Troba un altra organització de nens amb cancer!
https://www.afanoc.org/qui-som/dades-quantitatives-i-economiques/
  • 0
  • 0

Comenta aquest article