Més de 7.400 persones s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer

L'entitat AFANOC ha celebrat la seva 17a campanya per sensibilitzar sobre el càncer infantil a Port Aventura World


Aquest dissabte s'ha celebrat la17a edició de la festa del“Posa’t la Gorra!”a les terres tarragonines, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral. Aquesta nova edició ha estat to un èxit d’assistència amb 7.400 persones que s’han apropat al par temàtic a gaudir d’un dia d’aventures solidàries.

Així, AFANOC, juntament amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció a infants i joves han fet possible una nova edició d’aqeusta festa solidària, en la que més de 7.400 persones s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

A més de les atraccions del parc, han pogut gaudir d’actuacions a càrrec d'Arnau Griso, Verguenza Ajena i Souldance, animació del Circ de les Musaranyes, batucada amb Reus Samba i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on l’actriu, Agnès Busquets, ha presentat l’acte.

Com sempre el moment més important i emotiu de la festa ha estat la lectura del manifest a càrrec de tres adolescents que formen part de l’associació, acompanyats pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en 7 anys en funcionament ja ha donat servei a més de 1000 famílies.

L'entitat, a través d’un comunicat, ha expressat la seva satisfacció “pels resultats positius” de la campanya amb més de 8.000 gorres distribuïdes i vol transmetre “el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Antoni Reus
1.
Ni tan sols donen el 10% del que reben en donacions! podeu consultar la web, no revelen els números de la fundacio afanoc, només els de l’associacio afanoc. Tenen la casa, però paguen la renda d’una organització a l’altra. Per què? impostos? A més, paguen al seu gerent més de 4.000 al mes (el desglossen intel·ligentment en els seus comptes) i encara demanen a les mateixes famílies que ajuden a donar-los cada cèntim! Afanoc és una gent horrible que s’amaga darrere d’una bona causa. Troba un altra organització de nens amb cancer!
https://www.afanoc.org/qui-som/dades-quantitatives-i-economiques
  • 0
  • 0

Comenta aquest article