Les famílies de l'escola Entença no descarten emprendre accions legals contra l'Ajuntament de Barcelona

Lamenten que el consistori “condemna” l'equipament a “continuar un any més” al costat d'una subestació elèctrica


Les famílies de l'Escola Entença han decidit començar a estudiar les vies legals per garantir que ¡“no es continuïn vulnerant de manera sistemàtica” els drets dels infants escolaritzats al centre.

Aquesta decisió arriba després que hagi transcendit que el col·legi, que s'havia de traslladar el curs vinent als jardins Marcos Redondo a l'espera d'una ubicació definitiva, seguirà un curs més al recinte de l'Escola Industrial. Fonts de l'Ajuntament de Barcelona han confirmat que el trasllat s'ha hagut d'ajornar un curs escolar més per seguretat jurídica i per “dificultats tècniques” que han sorgit a la ubicació provisional, sobretot relacionades amb les canalitzacions subterrànies d'aigua.

A parer de les famílies, mantenir la ubicació actual és “una amenaça real” per a la salut dels infants i de les persones que hi treballen, atès que està situada al costat d'una subestació elèctrica.

També denuncien que aquesta decisió, que “condemna” l'equipament a “continuar un any més” al costat de l'estació elèctrica, “omple d'irregularitats” el procés d'inscripció escolar, ja que les famílies que van optar per l'Escola Entença “van prendre la seva decisió en base a una ubicació que ara no s'ha concretat”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article