Comença la IV edició de L'Auditori Apropa

Enguany, aquesta iniciativa social oferirà 8.000 places en més de 240 concerts per a persones usuàries del sector social


Ja ha començat la quarta edició de l'Auditori Apropa. Una iniciativa social que vol facilitar l'accessibilitat de la música de qualitat en directe i afavorir el trencament de les barreres socials. En la tercera edició, durant la temporada 2008-2009 de l'Auditori, un total de 7.100 usuaris van poder gaudir dels diferents espectacles musicals programats. Els espectacles són escollits pensant en aquest públic però són oberts a tota la ciutadania. La intenció de l'Auditori és barrejar aquests dos públics, ja que, en una societat normal, n'haurien de ser un. Aquesta iniciativa, que cada any creix en participació es va consolidant.

Una novetat de L'Auditori Apropa és la posada en marxa de diferents projectes. Un dels projectes és un espai virtual sobre la música i la transformació social i un altre és potenciar la formació musical dels educadors socials per facilitar-los el treball amb la música als seus centres.

Per veure la programació de L'Auditori Apropa: Programa

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article