Recomenacions literàries l'ACAPS

Una col·lecció de l'Associació Lectura Fàcil

  • Catàleg de Lectura Fàcil
    Catàleg de Lectura Fàcil
  • Romeu i Julieta
    Romeu i Julieta

La Federació Catalana Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual ha fet una petita selecció de diferents llibres que tenen una edició de lectura fàcil. Amb aquesta iniciativa que impulsa l'Associació de Lectura Fàcil, es pretén acostar clàssics i novetats literàries a persones amb discapacitat intel·lectual, alumnes amb dificultats d'aprenentatge o que han rebut una educació deficitària i alumnes nouvinguts que es trobin en procés d'aprendre la llengua.

La federació destaca els següents títols

- Romeu i Julieta (edicions Castellnou): dramàtica història d’amor ambientada a Verona (Itàlia), al segle XIV. L’obra es basa en fets reals, en la rivalitat entre famílies nobles d’aquesta ciutat.

- Anna Frank, la seva vida (editorial La mar es fàcil): biografia que explica la vida d´Anna Frank abans d’amagar-se, durant el temps que va viure a l’amagatall de la casa i després de la seva detenció.

- Això també és casa teva (de París edicions): narra, en forma de conte, històries i situacions quotidianes que es troben les persones nouvingudes quan arriben a un nou país.

- La dona del sabater (Publicacions de l´Abadia de Montserrat): conte tradicional català on la dona d´un sabater soluciona els problemes del seu marit amb astúcia i enginy.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article