Els Grups d'Ajuda Mútua d'ECOM a debat

De la teoria a la pràctica amb el GAM de GAM és el títol escollit per reflexionar entorn la teoria i la pràctica d'aquests grups de suport


El grup de treball d'ECOM, que es centre en els Grups d'Ajuda Mútua (GAM), conegut com a GAM de GAM, inicia el 2010 amb l'objectiu d'oferir espais de reflexió entorn els grups d'ajuda mútua des de la doble perspectiva teoria-practica. Es realitzarà amb l'organització de diferents seminaris i en totes les sessions hi haurà un o varis especialistes i/o persones que amb la seva experiència enriquiran el debat. El primer seminari serà el proper 28 de Gener a dos quarts de cinc de la tarda al local de l'ECOM. L'especialista convidada serà Eulàlia Fontanals, treballadora social i mediadora familiar.

L'ECOM i el GAM de GAM elaboren aquesta proposta que té per objectiu poder detectar aquelles situacions de risc pròpies dels grups d'ajuda mútua a través de la reflexió entorn la funcionalitat com a recurs social i sanitari dels grups d'ajuda mútua, el seu funcionament o el paper que hi poden jugar dels professionals. Cal confirmar l’assistència trucant al tel. 93 451 55 50, demanant per la Ma. José Moya o l’Inma Gómez, o a través de l’email a [email protected] o [email protected].


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article