Una avaria elèctrica ha deixat la gent gran sense servei de teleassistència durant hores

Les trucades s’han derivat a altres centres d'atenció que la companyia té a l’Estat espanyol


Una avaria elèctrica ha afectat des de la matinada d'aquest dilluns el servei de teleassistència per a la gent gran que diverses administracions públiques de Catalunya tenen contractada amb l'empresa Televida Servicios Sociosanitarios SLU.

Malgrat l'avaria, les trucades d'emergència haurien rebut atenció de manera ininterrompuda, ja que un sistema de suport les ha derivat a altres centres d'atenció d'Espanya, segons han explicat fonts de la companyia. Televida gestiona el servei que ofereixen els ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida i Reus, i les diputacions de Barcelona i Girona.

A quarts de sis de la tarda l'empresa ha informat per Twitter que els serveis estaven tornant a la normalitat. La companyia està estudiant si les causes de l'avaria tenen a veure amb la tempesta d'aquesta matinada o amb alguna altra circumstància.

El servei de teleassistència l'útilitzen persones de més de 65 anys que viuen soles o són dependents, i que en qualsevol moment poden activar el servei prement el botó d'un penjoll de color vermell.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article