Barcelona recorda i homenatja a les víctimes de l’atemptat del 17-A

Un acte sobri sense parlaments per homenatjar els 16 morts dos anys després


Autoritats, víctimes, familiars de víctimes mortals i membres dels cossos de seguretat i dels serveis sanitaris i d’emergències han assistit avui al matí a les Rambles a l’acte de recordi i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017.

Una setantena de familiars i víctimes han volgut participar a l’ofrena floral que s’ha realitzat a l’alçada del Pla de l’Ós, en el mateix lloc on l’any passat es va col·locar el Memorial.

La cerimònia, organitzada per l’Ajuntament de barcelona, ha estat un acte sobri que ha finalitzat amb un minut de silenci en record a les víctimes i la interpretació del Cant dels Ocells per part d’una violoncel·lista.

L’alcadessa, Ada Colau, ha presidit l’acte acompanyada de tinents d’alcaldia i regidors de la Corporació Municipal, el president del Parlament, Roger Torrent; el president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Senat, Manuel Cruz, i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

També hi ha assistit la delegada del Govern estatal, Teresa Cunillera, així com representants consulars de Portugal, Alemanya, Austràlia, Gran Bretanya i Bèlgica, a més de diputats del Parlament i del Congrés dels Diputats i senadors.
 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article