Amplien les places de les colònies per a fills de pares i mares amb càncer

L'AECC de Barcelona organitza la tercera edició d'aquests campaments

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona amplia les places per a les colònies per a nens i joves d'entre 7 i 17 anys que tenen una cosa en comú: pares i mares que pateixen o han patit càncer.

L’objectiu principal és que els participants gaudeixin d’un espai de diversió on poder parlar amb altres companys que viuen la mateixa situació. A causa de l’èxit d’inscripcions, aquest any s’han ampliat les 45 places inicials per no deixar cap participant sense colònies, que es duran a terme de l’1 al 5 de setembre a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental).

“Les colònies sorgeixen a partir de les necessitats que tenen els pares sobre com tractar la malaltia amb els nens: dubtes sobre com informar-los, com explicar-ho; són una oportunitat per a que aquests ho entenguin de la millor forma possible”, explica Teresa López-Fando, coordinadora de Programes i Serveis de l’AECC de Barcelona.

D’aquesta manera, i mitjançant activitats lúdiques, esportives i tallers psicoemocionals, els participants poden expressar i compartir amb altres infants l’experiència de tenir un pare o mare malalt.

L’AECC organitza també des de fa quinze anys unes colònies emocionals adreçades a germans d’infants que pateixen aquesta malaltia, amb l’objectiu de dotar-los d’eines per gestionar aquests sentiments i experiències.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article