III Jornada "La Transversalitat de l'atenció a la Salut Mental"

El fòrum abordarà les realitats i els reptes de futur


El Fòrum de Salut Mental, la Fundació Uniói la Unió Associació d'Entitats Sanitàries i Socials organitza la III Jornada de Salut Mental "La transversalitat de l'atenció a la salut mental". La jornada tindrà lloc els propers 11 i 12 de febrer al World Trade Center Barcelona. Aquesta edició es centrarà en l'anàlisi de les realitats i es plantejaran els reptes de futur en cinc taules rodones on es parlarà d'acció social, treball, atenció integral, justícia, educació i salut mental.

Per tal d'oferir una atenció integral a la persona diagnosticada amb problemes de salut mental cal tenir present que els recursos sanitaris són molt importants, però que no són els únics que han d'intervenir. Així, els recursos d'inserció laboral, els recursos de promoció social i d'educació i els canvis en les legislacions han de complementar l'acció de caire assistencial. El fòrum planteja la coordinació com una xarxa virtual única en l'atenció integral d'aquest col·lectiu.

El preu de les jornades és de 120 euros, tret de les associacions federades a la FECAFAMM que poden optar al descompte i sortiran 105 euros.

Més informació: Fòrum Salut Mental

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article