L’estratègia d’inserció laboral 2008-2010

Un seminari que abordarà les modificacions del Programa de Foment de l'Ocupació

  • Logotip FECETC
    Logotip FECETC
  • La inserció laboral, un aspecte clau
    La inserció laboral, un aspecte clau

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitza la vint-i-dosena edició del seminari "Balanç de l’estratègia d’inserció Laboral de les Persones amb Discapacitat 2008-2010”. Tindrà lloc el proper 16 de febrer, a un quart de deu del matí a la seu de la FECETC. En aquesta edició s'analitzaran les modificacions introduïdes, per l'any 2010, en el Programa de Foment de l'Ocupació per la llei 27/2009, de 30 de desembre. El programa del seminari es concreta en dues ponències i un col·loqui per tal d'avaluar les accions dutes a terme des de l'any 2008, i així, poder encaminar les que es realitzaran fins l'acabament de l'any 2010.

Hi participaran el president de la FECTEC, Rafael Ruano i Palou, el subinspector d'ocupació i seguretat social, Jorge Pérez Pérez, i la cap de servei de programes per la diversitat, Núria Pàmies Martorell. En aquest seminari hi col·laboren el Departament de Treball i el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

El programa de la jornada

9:15 h Recepció dels assistents

9:30 h Presentació del XXII i XXIII Seminari a càrrec del President de la FECETC, Sr. Rafael Ruano i Palou.

10:00 h Primera ponència, a càrrec de Sr. Jorge Pérez Pérez, Subinspector d’Ocupació i Seguretat Social i Professor de Dret del Treball i Seguretat Social a la UAB

“Anàlisi de les modificacions introduïdes per a l’any 2010 en el Programa de Foment de l’Ocupació per la Llei 27/2009, de 30 de desembre, i llur incidència en les bonificacions de les quotes de Seguretat Social dels Centres Especials de Treball i en les situacions derivades de les extincions de contractes de treball en aquests Centres i en les empreses en general”

11:00 h Coffee-break

11:30 h Segona ponència, a càrrec de Sra. Núria Pàmies Martorell, Cap de Servei de Programes per la Diversitat

“Balanç de l’estratègia d’Inserció Laboral de les Persones amb Discapacitat 2008-2010”.

12:30-13:00 h Col·loqui

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article