‘El que puc aconseguir’: 13 històries de superació personal

Grupo Sifu publica un llibre en què diversos protagonistes parlen de la lluita, les limitacions i els somnis acomplerts de la diversitat funcional


Grupo Sifu acaba de publicar el llibre ‘El que puc aconseguir’, en què 13 persones amb diversitat funcional expliquen la seva lluita, les seves limitacions i els seus somnis acomplerts. El llibre, publicat per Plataforma Editorial dins la col·lecció Testimoni, va néixer arran del 25è aniversari de Grupo Sifu. Així, els seus protagonistes expliquen, sense embuts, la seva relació amb la discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial o orgànica, i com aquesta discapacitat no ha suposat un fre per aconseguir els seus objectius.

“Gràcies al llibre coneixerem la història personal de 13 persones procedents de l’àmbit de l’esport, la dansa, la música, el motor o l’empresa que conviuen amb la discapacitat amb naturalitat, l’optimisme i la normalització”, expliquen els seus promotors.

Alguns dels protagonistes són la Camila Vargas, que va arribar a Barcelona des de Guatemala amb nou anys per rebre un doble trasplantament de pulmó; el Martí Riera, que va tenir un accident i va tenir una lesió medul·lar que li va ocasionar discapacitat física; o l’Isidre Esteve, que va en cadira de rodes. A Vargas la música sempre l’ha acompanyat, el Martí ha fet maratons de 25 quilòmetres i Esteve és un dels pilots de moto de rally més importants del país.

“Amb els seus valors i la seva manera d’entendre la vida, aquestes persones han demostrat a tothom que una discapacitat no ha de ser una limitació per aconseguir els objectius que un es marqui”, reblen a la Fundació del Grupo Sifu.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article