Es presenta el pla director d'infància i adolescència 2010-2013

Durant els propers mesos es donarà a conèixer arreu del territori


La Secretaria d'Infància i Adolescència de la Generalitat de Catalunya ha elaborat el Pla director d'infància i adolescència de Catalunya 2010-2013. El Pla esdevé l'instrument per a la planificació i avaluació de les polítiques, actuacions i serveis adreçats a la infància i adolescència de Catalunya, alhora que fomenta l'exercici dels drets dels infants i adolescents, els serveis inclusius i de qualitat, el treball transversal i la cooperació institucional.

Des de principis de 2010 s'ha iniciat un cicle de presentacions del Pla director per tal de donar-lo a conèixer als professionals que treballen amb la infància i l'adolescència dels diferents Serveis Territorials.

Durant el mes de gener i la primera setmana de febrer s'ha realitzat sis sessions de presentació. La primera dirigida als professionals de les diferents unitats de la Secretaria d'Infància i Adolescència (DGAIA, ICAA, ASJTET) del Departament d'Acció Social i Ciutadania. La resta de presentacions, fetes als Serveis Territorials de Barcelona ciutat, de Barcelona comarques, de Lleida, de Girona, de Terres de l'Ebre i la que es realitzarà el 5 de febrer a Tarragona, han anat adreçades als Directors dels diferents Serveis Territorials, als proveïdors, a les entitats, als responsables, als tècnics dels plans locals d'inclusió social i als membres de la Xarxa social del Pla director.

Per veure el Pla director 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article