JURIMM: programa d'assessorament i defensa jurídica per la FECAFAMM

Orientació per resoldre els problemes jurídics que han d'afrontar les famílies


La FECAFAMM va signar un conveni amb la Fundació Hospital Sant Pere Claver per tal de crear un servei gratuït d'assessorament per a tots aquells familiars que vulguin resoldre problemes jurídics pel que fa a la malaltia mental dels seus familiars. Tots els cassos, que seran emparats sota el programa Jurimm, seran derivats al SAF (Servei d'Atenció a les Famílies) de la FECAFAMM. Per tal de facilitar el moviment per les qüestions legals, siguin il·lícits de caire civil o penal i degut a la especificitat amb la qual la llei tracta a les persones diagnosticades de malaltia mental, cal un assessorament exclusiu per cada cas i que compti amb un grau d'expertesa.

Els juristes atendran de forma gratuïta en una o dues sessions les consultes que els familiars associats a alguna entitat de la FECAFAMM els vulguin fer. L'objectiu serà fer un assessorament sobre les possibilitats d'actuació i acordar les estratègies que siguin pertinents. Més endavant, si el cas ho requereix i les dues parts hi estan interessades, es continuarà amb una defensa jurídica remunerada.

podeu consultar la pàgina web de la FECAFAMM i l'apartat del SAF

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

antònia guivernau i barberà
1.



Hola: sóc advocada especialitzada en dret penal i jurisdicció de menors. M´agradaria saber més coses de vosaltres i de les vostres activitats. També si hi ha la possibilitat de col.laborar amb les vostres activitats.

Cordialment,
Antònia Guivernau Barberà
Col. 13611

  • 0
  • 0

Comenta aquest article