Nens i nenes malalts de càncer es convertiran en copilots de carreres

La XII edició de la Tanda contra el càncer de Montmeló acull de nou la Jornada AECC aquest dissabte 5 d’octubre


Torna al Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) una nova edició de la Tanda contra el càncer, que ofereix l'oportunitat de convertir-se en copilots de carreres a un grup de nens i nenes malalts de càncer.

Aquesta és l'activitat estrella de la Jornada AECC-Catalunya & Circuit de Barcelona – Catalunya. Durant l'esdeveniment, els pacients oncològics d’entre quatre i disset podran assistir a moltes altres activitats com castells inflables, tallers, visites guiades i un ‘photocall’ de Star Wars.

Segons l'organització, l'objectiu de l'acte és “allunyar als petits a les seves famílies del seu dia a dia hospitalari” mentre senten l'emoció de córrer en un dels circuits més emblemàtics del món.

La jornada organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona torna amb la seva dissetena edició aquest dissabte 5 d’octubre a Montmeló amb diferents activitats que tindran lloc de les deu del matí fins dos quarts de tres de la tarda.

Una de les activitats que faran els nens i nenes malalts de càncer els permetrà convertir-se en copilots cotxes d’alta gamma com Ferrari, Tesla, Lamborghini, Jaguar i, fins i tot, el Cotxe Fantàstic. Els automòbils han estat cedits per l’ocasió per particulars, concessionaris i clubs d’arreu de l’estat.

Els assistents també podran accedir a moltes altes activitats com un circuit de motos Harley Davidson, un circuit Yamaha, visites guiades, castells inflables i tallers de ciència, maquillatge, dibuix i manualitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article