Música amb compromís social, al segon Inspira Festival Inclusiu

Oques Grasses, el Pot Petit, i també espectacles i tallers inclusius, es donen cita aquest dissabte a Ripoll en una iniciativa de la Fundació MAP


La fusió de la música, la cultura i les arts escèniques amb mirada inclusiva arriba aquest dissabte a Ripoll amb la segona edició de l’Inspira Festival Inclusiu, una iniciativa de la Fundació MAP que pretén trencar barreres i donar visibilitat a les persones amb discapacitat.

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració del grup Txarango i de l’Ajuntament de Ripoll, porta al grup osonenc Oques Grasses com a cap de cartell, encara que la programació inclou també activitats, xerrades, tallers i espectacles de circ, i els concerts d’El Pot Petit o els lleidatans Koers.

L’organització aposta per “una gran festa dels valors” que pretén posar la cultura, la música i les arts escèniques a l’abast de tothom, i per aquest motiu part de la programació inclou espectacles protagonitzats per persones amb capacitats diverses, alhora garantint un espai i horari accessibles i una entrada amb preu reduït que es destinarà a finançar el propi festival.

En aquest sentit, l’organització i els preparatius del festival han estat a càrrec de professionals de la Fundació MAP conjuntament amb les persones ateses, que des de les aules del centre diürn han elaborat materials com la senyalització, la decoració o el mobiliari del festival. El mateix dia del festival seran les persones de la fundació  les que treballaran dins el recinte i fent de voluntàries per donar suport a les tasques de l’organització i donar a conèixer els valors de l’Inspira. 

D’altra banda, com a novetat, el festival ha programat un vermut musical gratuït que inclou tallers sensorials per als més petits així com també un mercat social amb mostra de productes artesanals fets per entitats del tercer sector.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article