‘Distàncies’, el documental que denuncia el lloc que ocupa la discapacitat a la societat actual

El documental és el tret de sortida de les activitats amb motiu del I Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal


Quin lloc ocupa la discapacitat en la societat actual? El documental ‘Distàncies’, impulsat per COCEMFE denuncia la situació que viuen aquestes persones. L’estrena del documental suposa el tret de sortida a les activitats programades amb motiu del I Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal que se celebrarà a Barcelona el 21 i 22 d’octubre.

‘Distàncies’, realitzat per la productora Càmeres i Acció, s’ha estrenat aquest dijous a la tarda a Barcelona amb l’objectiu de denunciar el lloc que ocupa la discapacitat en la societat actual.

El documental plasma, a través de diferents testimonis, la distància i distàncies que hi ha entre les persones amb algun tipus de discapacitat i les persones que no en tenen cap; així com la distància i distàncies que hi ha entre el que la societat pensa de la discapacitat i la realitat i el dia a dia de les persones amb discapacitat.

Doble objectiu

L’objectiu d’aquest documental és, d’una banda, denunciar aquestes distàncies/discriminacions i, d’altra,  sensibilitzar la població d’aquesta realitat, és a dir, “remoure consciències fins aconseguir que la discapacitat i la falta d’autonomia personal que comporta ocupin el lloc que els correspon en l’agenda social i política del país”, denuncien a COCEMFE.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article