La PAH veu un “retrocés de drets” la sentència i assegura que “si desobeir és sedició” seran sedicioses

La plataforma reivindica la desobediència civil i afirma que mantindran la seva activitat


La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha lamentat el “retrocés de drets” que suposa la sentència de l'1-O i ha assegurat que “si desobeir és sedició” seran “sedicioses”. En un comunicat, ha afirmat des de la PAH porten “deu anys exercint la desobediència civil a diari” per aturar desnonaments i per això ha expressat la seva preocupació davant la decisió del Tribunal Suprem (TS).

“Penar amb presó a persones per exercir els seus drets? Es sedició manifestar-se per desobeir una ordre judicial? És llavors sedició concentrar-se per aturar un desnonament?”, s'ha preguntat. La plataforma ha expressat la seva solidaritat amb els condemnats i ha assegurat que mantindran la seva activitat al carrer "aturant desnonaments i desobeint lleis injustes.

La PAH ha afirmat que en un moment “de retrocés com l'actual” és necessari “estar més organitzades que mai” i ha assegurat que l'Estat espanyol “és una mica més injust i una mica menys lliure” després del pronunciament del tribunal.

“Si votar és sedició, si desobeir és sedició, serem sedicioses cada matinada que ens trobi en un portal impedint un desnonament, cada cop que ocupem una sucursal bancària i cada cop que assenyalem als responsables. Venen a per totes i no es hora de posar-se de perill”, ha declarat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article