L'emergència climàtica centra la 10a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

L'esdeveniment vol promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible en el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector


Entre dimarts i dissabte, una cinquantena d’organitzacions es trobaran a la 10a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona acolliran aquests dies fins a 60 ponències sobre bones pràctiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Per aquest desè aniversari, Ingeniería Social i l’Associació+Responsables, organitzadores de la trobada, volen centrar la mirada en l’emergència climàtica, amb l’objectiu de què empreses i organitzacions assumeixin que les bones pràctiques en aquest àmbit poden ser cabdals per garantir la salut del planeta. En aquest sentit, l’organització ha posat en marxa a través de les xarxes socials la campanya ‘HelpPlaneta’, per tal que tothom pugui contribuir amb idees i actes.

Així mateix, la Setmana RSC continuarà apostant per aplicar la perspectiva de gènere en l’esdeveniment, fomentant la visibilitat del talent femení, tal com va començar a fer en la passada edició. També aquests dies es parlarà sobre els avenços en els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb ponències i el concurs per a empreses ‘La teva bona pràctica alineada amb l’agenda 2030 i els ODS’.

Un dels objectius de l’esdeveniment és promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, per tal que també arribi a la ciutadania. Així mateix també es pretén posar en valor a les empreses que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible, tot promovent l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC, una “inversió que proporciona beneficis presents i futurs”, segons destaca l’organització per tal que es “respectin nous codis de comportament i conducta”, apunten.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article