El Casal dels Infants posa en marxa una nova edició de la 'Tapa Solidària'

64 restaurants catalans participan en aquesta iniciativa que recapta diners per a diversos projectes de l'entitat


El Casal dels Infants i representants de 64 restaurants catalans han presentat aquest dilluns al Mercat de la Boqueria la ‘Tapa Solidària’, una iniciativa que enguany arriba a la novena edició amb la qual es recapten diners per a diversos projectes de l’entitat.

Un any més, cada establiment participant ha triat una tapa concreta de la seva carta i donarà al Casal dels Infants 0,50 euros per cada unitat que se’n vengui. La iniciativa, que porta en marxa des de l’1 d’octubre, s’allargarà fins l’1 de gener. En total podran beneficiar-se 1.500 persones en situació de vulnerabilitat.

Com en les edicions prèvies, els ingressos es destinaran al servei ‘Vincles’ del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil d’acompanyament a mares amb fills menors de tres anys en situació d’exclusió social, i també se'n beneficiarà el Casal Familiar de l'associació, un servei que ofereix acompanyament, assessorament i espai de suport mutu a famílies desfavorides amb infants a càrrec.

L’acte de presentació de la 9a Tapa Solidària ha comptat amb la presència de la Secretària General d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat, Georgina Oliva, qui ha destacat la importància d’iniciatives de suport a la tasca social i educativa d'una entitat “referent” en l'acompanyament a infants en risc.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article