Clausulessocials.cat: el valor afegit en la prestació de serveis públics

La Taula del Tercer Sector engega el web destinat a tècnics i professionals de l'acció social


Les noves tecnologies, i internet n'és una d'elles, representa una possibilitat per l'acció social. Amb aquesta idea, la Taula del Tercer Sector engega un nou web: wwww.clausulessocials.cat que té per objectiu que l'administració pública tingui en compte el valor afegit que suposa contractar entitats del Tercer Sector. Les clàusules socials són els criteris de caire social que fa servir l'administració pública alhora de fer la contractació d'un servei. Amb aquesta eina el Tercer Sector vol seguir sent un aliat de l'administració pública en la detecció i satisfacció de les necessitats de la població.

Amb un total de 34 indicadors per mesurar aquest valor i 6 clàusules que les Administracions poden introduir, el web vol ser un referent pel que fa la contractació pública. Tant els indicadors com les clàusules es troben en els continguts de la Taula "El valor afegit del Tercer Sector en la prestació de serveis públics". Les sis clàusules socials són: ajustament dels serveis a les necessitats dels grups receptors, afavoriment de la qualitat en l’ocupació, promoció de la contractació de determinats grups, proximitat a la comunitat local, inclusió de beneficis a la societat i promoció de la participació.

A banda de de la possibilitat de contractació, el web també té un espai interactiu d'opinions, un recull de bones pràctiques i notícies relacionades amb les clàusules socials.

La web: www.clauslessocials.cat

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article