Correm Junts, la cursa on la discapacitat competeix amb tothom

Aquest diumenge la Fundació Aspasim promou la 7a edició de la milla inclusiva i solidària de Barcelona


Aquest diumenge, 27 d’octubre, se celebra per setè any consecutiu, la cursa Correm Junts, una milla competitiva organitzada per la Fundació Aspasim i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que posa accent en la inclusió i implicació amb les persones amb discapacitat.

L’objectiu de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de participants del mateix sexe i franja d’edat. Així mateix, es convida a les persones que s’hi apuntin a fer la cursa acompanyant alguna de les persones amb mobilitat reduïda, per viure la milla junts.

“Aquest fet dóna un caràcter especial en aquesta cursa, on la competitivitat, la inclusió i la solidaritat generen un especial clima de convivència, al qual s’hi suma tot el barri de Sarrià”, asseguren a l’entitat en un comunicat. Comerços, escoles, entitats i empreses s’impliquen en fer realitat la cursa, inclusiva i solidària de Barcelona que se celebra al seu barri.

Enguany s’incorpora la inscripció en equip, la millaXperience, una proposta per aprofundir en la vinculació amb les persones amb discapacitat. En aquest cas, la participació és en equips de cinc persones que, no només corren junt a una persona amb mobilitat reduïda el dia de la cursa, sinó que s’impliquen en recaptar fons per les seves necessitats econòmiques.

Fer la millaXperience té inscripció gratuïta i permet compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu, aportar des de 500 euros per finançar alguna de les necessitats d’aquestes persones i difondre l’experiència solidària dels equips Xperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article