El projecte Cabal Musical celebra la festa de cloenda

Els grups presentaran el treball realitzat durant els dos últims anys, en un acte que inclourà l’actuació en directe de les formacions


La Fàbrica de Creació Fabra i Coats acollirà, aquest dimarts al vespre, la Festa de Cloenda del projecte Cabal Musical 2018-2019. Es tracta d’un projecte d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de joves músics, que promou el Taller de Músics.

Els grups que hi han participat presentaran el treball realitzat durant els dos últims anys, en un acte que inclourà l’actuació en directe de les formacions i el passi dels seus videoclips.

Els grups que hi participaran seran la banda de flamenco Borne Flamenco Cia, la cantant i compositora de pop rock Patrycia, la banda de rock simfònic Nicòmac, la cantant i compositora indie Mireia Inglés, la cantant de música llatina Juliette Robles, els cantants de música urbana Tato 930 i Dani, el grup de punk rock Tubieja, la banda de post rock Maat, el cantant i guitarrista de flamenco fusió Marc Suárez i el quartet de funky i soul Noelia Coque & The Delen John.

Els concerts començaran a les 18.45h i l’entrada és lliure. “Els participants reben formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector”, expliquen al Taller de Músics.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article