Dones, Empresa i Economia: I si les dones comptéssim?

VIII Jornades de Dones i Drets i Grup Antígona


En el marc de la celebració del 8 de març, dia internacional de les dones hi tindrà lloc la vuitena jornada  Dones i Drets i Grup Antigona que organitza Antígona, Universitat de Barcelona (UAB). Les jornades que porten per nom "Dones, Empresa i Economia: I si les dones comptéssim?" tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de març a l'aula de facultat de dret de la UAB. Les jornades tractaran des de totes les disciplines relacionades amb el món laboral la posició de la dona en l'actualitat. Hi participaran especialistes de diferents universitats i grups de recerca i investigació que a partir de conferències i col·loquis faran una aportació a la reivindicació de la igualtat de gènere.

El programa de les jornades abordarà el paper de la dona en l'economia i el treball, els plans d'igualtat, l'abast socio-jurídic de la maternitat i la paternitat, l'anàlisi de les polítiques de gènere en matèria de treball i empresa, la violència masclista a l'àmbit del treball i les desigualtats en les activitats domèstiques i el treball remunerat. També hi haurà col·loquis. 

Les jornades tenen el suport de l'Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat de Catalunya i representen una aposta de formació i reflexió consolidada i potent.

Podreu consultar el programa i les condicions d'inscripció: Notícies Centre Antígona

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article