Sant Joan de Déu estrena vuit quiròfans amb alta tecnologia concebuts per “humanitzar” l’estada dels infants

Les famílies podran acompanyar als pacients fins a la sala de preparació quirúrgica i estar al seu costat fins que s'adormin


A partir de la setmana vinent, l'Hospital Sant Joan de Déu posarà en marxa el nou bloc quirúrgic, un espai que amb 2.200 metres quadrats i que constarà de vuit sales d'operacions amb alta tecnologia integrada.

Aquests seran els primers quiròfans que integrin en un mateix espai una ressonància magnètica, un TAC i un arc híbrid que permetrà als professionals obtenir imatges en temps real i per tant, més precisió.

A més, l'hospital també ha apostat per “humanitzar” el pas dels infants pels quiròfans i ha treballat l'espai perquè els pares puguin acompanyar el pacient fins a la sala de preparació quirúrgica, estar al seu costat fins que l'adormin i també al despertar-se.

El nou bloc ha suposat una inversió de 20 milions d'euros, 7 dels quals els ha assumit el CatSalut per a les obres. La resta prové de donacions de diverses fundacions i s'ha utilitzat per als equipaments.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article