Desenes de persones ocupen la seu del Departament de Treball per protestar contra la Llei Aragonès

Els concentrats a la seu del carrer de Sepúlveda exigeixen que s'aturi el projecte que, critiquen, potencia les privatitzacions de serveis públics

Desenes de persones convocades per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès ocupen des d'un quart de set de la tarda d'aquest dimecres el vestíbul de la seu del Departament de Treball al carrer de Sepúlveda de Barcelona.

Els concentrats exigeixen que s'aturi el projecte que impulsa el vicepresident i conseller d'Economia del Govern, que al seu parer potencia l'externalització de serveis públics. Des de Treball s'ha informat que un representant del Departament es trobarà amb els concentrats per escoltar les seves demandes.

“Prou d'externalitzacions: prou de socialitzar els costos i privatitzar els beneficis. Els serveis socials no es toquen!”, ha piulat a Twitter el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, entitat adscrita a la plataforma.

Els concentrats decideixen finalment no passar-hi la nit

Els concentrats al Departament de Treball han decidit, finalment, no passar-hi la nit. Havien ocupat dimecres a un quart de set de la tarda el vestíbul de la seu de la conselleria al carrer Sepúlveda de Barcelona i havien anunciat que hi dormirien després que els responsables del Govern, van dir, no havien accedit a la petició d'aturar el projecte fins que hi hagi un debat amb els agents implicats.

“Ens volen vendre fum”, va apuntar una de les entitats adscrita a la plataforma de protesta, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans. Finalment passades les 23 hores van decidir marxar del Departament de Treball.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article