La Cursa de la Dona bat nou rècord: 36.000 persones correran contra el càncer de mama

Els diners recaptats per l’associació es destinaran a projectes de recerca i a l’atenció de dones afectades per la malaltia


Aquest diumenge 17 de novembre se celebrarà a Barcelona la cursa i a ja tradicional Cursa de la Dona, en la que s’han inscrit 36.000 persones, batent una vegada més el rècord de participants, amb 2.000 corredors més que a l’edició de l’any passat.

L’hora de sortida serà a les 9:00 h a les Fonts de Montjuïc, i la meta estarà situada a l’avinguda de Rius i Taulet, amb un recorregut de vuit quilòmetres pel centre de la ciutat. Una cursa que transforma alguns dels carrers de la ciutat en una autèntica marea rosa, el color de les samarretes de les participants, en benefici de l’AECC-Catalunya contra el Càncer entre altres associacions.

Els diners recaptats per l’associació es destinaran a projectes de recerca i a l’atenció de dones afectades de càncer de mama i les seves famílies. L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona hi serà present, amb un stand a la plaça de l’Univers, on hi tindrà una taula informativa dins la campanya de sensibilització i conscienciació sobre el càncer.

Es tracta de la XV edició d’aquesta cursa, que tanca el circuit de carreres que s’han celebrat a altres ciutats espanyoles des del mes d’abril, totes amb un gran èxit de participació i amb el mateix objectiu: València, Madrid, Vitoria-Gasteiz, Gijón, A Coruña, Sevilla i Saragossa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article