Tallers per a la Gent Gran

Avismón engega els taller per fomentar l'autonomia personal i la prevenció de la dependència


Avismón és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb la gent gran. Des de fa catorze anys tenen l'objectiu d'acompanyar i donar suport a les persones grans de Barcelona. Per aquest motiu, i amb el suport de la Fundació "la Caixa", estan duent a terme el projecte "Taller per a gent gran: foment de l'autonomia personal i la prevenció de la dependència". Els tallers que conformen el projecte són molt diversos i parteixen de les demandes dels propis usuaris. El proper 24 de febrer es realitza la xerrada informativa del taller d'informàtica i Internet.

Carme Chacón serà l'encarregada de presentar el taller d'informàtica el proper 24 de febrer a les dotze del migdia a la seu d'Avismón. La xerrada porta per nom "Les aplicacions que poden tenir les noves tecnologies en la vida quotidiana" i, es farà especial atenció a les utilitats que poden tenir per a la gent gran. Cal confirmar l'assistència degut a que l'aforament és limitat.

"Tallers per a Gent Gran: Foment de l’autonomia personal i prevenció de la dependència" és un dels projectes més rellevants d'Avismón. A través d'aquest projecte, s'ha pogut augmentar l'oferta de tallers enfocats a afavorir una vida activa a les persones grans, tot oferint-los un espai de relació i relaxació. El projecte té per objectiu facilitar la qualitat de vida de les persones grans oferint tallers enfocats des d'una perspectiva de l'oci i el lleure que es basen en activitats tant físiques com mentals.

Els tallers programats treballen aspectes com la memòria, la forma física, l'autoestima o l'assertivitat però també n'hi ha de musicoteràpia, risoteràpia o suport del dol, la millora de la son o uns talles de narrativa oral i escrita i de cuina..

Podeu trucar, per reservar plaça el 24 de febrer i per demanar més informació, al telefón: 93 332 58 58.

També podeu visitar el web d'Avismón.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article