Torna el Festival CruCruCru per explorar la comunicació feminista

L'esdeveniment tindrà lloc a Can Batlló, al barceloní barri de Sants el 16 de novembre


Quines són les lògiques, els mecanismes i les dinàmiques d’una comunicació amb perspectiva de gènere? És el feminisme una eina al servei de la comunicació? Aquestes i moltes altres preguntes trobaran resposta a l’edició d’enguany del Festival de comunicació feminista CruCruCru.

L’esdeveniment, que se celebrarà a Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona, neix amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi d’opinions entre les professionals i les interessades del món de la comunicació i els feminismes.

“El festival pretén posar sobre la taula les eines clau per a la recerca de teories i pràctiques emancipadores entenent l’economia social i solidària, la comunicació, l’art i el disseny en interacció amb els feminismes com a base per fer-ho”, assenyalen des de l’organització del festival.

L’organització del festival assegura que tractaran la comunicació entesa “des de la lògica de la disciplina teòrica i professional, però també com a pràctica quotidiana que creua la vida de totes les persones creant una interfície hiperconectada d’on en som protagonistes”, asseguren. A més, tal com assenyalen, els feminismes que compondran la jornada són “múltiples i tenen una relació també diversa amb la comunicació”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article