S’obren les inscripcions de la III Jornada ‘Social Lab: comunicar per resistir’

L'esdeveniment organitzat per ‘Social.cat’ té per objectiu que l’acció social pugui professionalitzar la seva tasca de difusió

Comptarà amb agents del sector social i de periodistes, així com altres professionals que impartiran tallers formatius


Després de l'èxit de dues edicions consecutives, el mitjà digital ‘Social.cat’ impulsa la tercera edició de Social Lab, que tindrà com a eix temàtic ‘Comunicar per resistir’. Enguany, a més, el ‘Social.cat’ celebra el seu desè aniversari.

‘Social Lab: comunicar per resistir’ serà un espai de trobada en què els professionals de les entitats socials, directors de comunicació de l'administració, experts, estudiants, acadèmics i mitjans podran ajudar a millorar les estratègies i els recursos de les entitats socials a l'hora de comunicar la seva tasca a la ciutadania i, enfortir, així, la xarxa de l’acció social a Catalunya.

L’esdeveniment continua apostant per formats dinàmics i participatius. Per això, la jornada comptarà amb un diàleg inaugural a càrrec de Bel Olid i Andrés Garcia Berrío, a més de tallers formatius impartits per David Fernàndez, Carles A. Foguet i Eva Calvet.

La jornada tindrà lloc el divendres 29 de novembre de 9 h a 18 h a La Bonne - centre de cultura de dones Francesca Bonnemaison. Ja hem obert les inscripcions per a l'esdeveniment que és de caire gratuït però amb aforament limitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article