La Plataforma Aturem la Llei Aragonès torna a exigir que s’aturi la tramitació de la llei

El col·lectiu demana que es faci un debat públic sobre les conseqüències de la seva aprovació


La Plataforma Aturem la Llei Aragonès ha exigit avui en roda de premsa que s’aturi la tramitació de la Llei de Contractes de Serveis a les Persones, coneguda com a Llei Aragonès, i que es faci un debat públic amb entitats, moviments i societat civil sobre aquest projecte de llei i les seves conseqüències.

Portaveus del col·lectiu han llegit un comunicat on han emplaçat el Govern de Catalunya a seure amb agents dels sectors educatiu, sanitari i social per reformular la normativa que regula la gestió de serveis bàsics amb l’objectiu de protegir els drets fonamentals d’interessos polítics i econòmics.

En el comunicat, portaveus del col·lectiu han denunciat que el vicepresident Pere Aragonès encara no ha respost la petició de diàleg, registrada formalment a la Conselleria d’Economia el passat 8 de novembre.

La Plataforma fa públic aquest comunicat gairebé dues setmanes després que milers de persones sortissin al carrer, el passat 17 de novembre, per protestar contra aquesta llei, que actualment està pendent de ser sotmesa a aprovació al Ple del Parlament. Una demostració de força que els grups parlamentaris no poden ignorar i que no ha fet més que començar.

Actualment hi ha prop d’un centenar d’associacions, entitats, col·lectius i moviments que s’han adherit a la Plataforma Aturem la Llei Aragonès per fer un front comú contra una llei que, en cas d’aprovar-se, permetrà que empreses privades gestionin serveis educatius, sanitaris i socials que actualment són 100% públics.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article